Pelckmans Pro en Tom Cassauwers nodigen je woensdag 25 maart 2020 vanaf 19u30 uit op de boekvoorstelling 5G in Standaard Boekhandel te Antwerpen (Schoenmarkt).

Copyright © 2020 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers

Tom Cassauwers neemt de lezer mee op een rondreis doorheen de wereld van 5G. Hij kijkt welke zorgen terecht zijn en waar de hype ligt. Hij neemt lezers mee naar de kantoren van Huawei, maar ook naar anti-5G-betogingen in Zwitserland. Hij werpt een blik op 5G vanuit het perspectief van toppolitici en van telecomexecutives, van harde tegenstanders, hardcore believers en ervaren wetenschappers. Dit boek toont aan waarom onze digitale infrastructuur steeds belangrijker wordt. Het legt op toegankelijke wijze uit waarom we allemaal, als burgers, politici, ondernemers en wetenschappers, meer aandacht moeten besteden aan hoe we verbonden zijn. 5G is cruciale lectuur voor eenieder die bezig is met onze technologische toekomst.

KORTE INHOUD

LOCATIE

PROGRAMMA

Een panelgesprek over technologische disruptie en innovatie, de overhandiging van het eerste exemplaar, iets drinken, kortom een interessante avond voor techneuten.

19u30 Welkom

19u45 Panelgesprek

20u30 Boekvoorstelling

21u Drinks

Over het boek

BOEKVOORSTELLING

5G

Woensdag 25 maart 2020

De boekvoorstelling is helaas uitgesteld wegens de huidige situatie omtrent het Coronavirus.

Standaard Boekhandel 
Schoenmarkt 16/18, 2000 Antwerpen